Utställare A-Ö

Listan på utställare uppdateras fortlöpande.

345 utställare

Sökkriteria

Sökresultat

Utställare
Monter
3M
3M är en ledande leverantör av högkvalitativa produkter inom många olika marknadsområden, bland annat inom Personlig skyddsutrustning.

På Tullgarn Game Fair introducerar vi nya 3M PELTOR LEP-200, hörselproppar med nivåberoende funktion, dvs du kan höra omgivningsljud samtidigt som du är skyddad mot skadligt buller.
Kombinera LEP-200 med en induktiv halsslinga så kan du höra jaktradion i propparna! .

Vi visar också ett urval av övrigt sortiment från 3M, bland annat nya PELTOR ProTac Hunter och Shooter - hörselskydd speciellt framtagna för jägare och skyttar!
F:19
4 STABLE STICKS
-
-
B:30
Abu Garcia
I Abu Garcias monter kan du se de senaste nyheterna för predatorfiske efter gädda, abborre, gös och havsöring. I montern finns även produkter från Berkley och Penn.
P:42 P:90
Acana / TREE OF PETS
-
-
I:29
Access / KGK MOTOR
-
-
M:07
AFRIKANSKA KOMPANIET
Kvalitetsprodukter för jakt & safari. Kläder, vapenfodral, am-hållare, bagar, kängor, knivar och mängder av tillbehör.
D:21
Agria
-
-
H:01
Aimpoint
-
-
A:25
Aimsport
-
-
B:19
Aimsport
-
-
B:30
Alftaburen
-
-
H:42
Alumacraft / Marinsystem
-
-
P:24 P:89
Anders Levén
-
-
H:74
Anschütz / GYTTORP
-
-
A:02
Antons Rullande Mat
-
Foodtruck
Mat i det mesta
P:54
Arctic Cat / KGK MOTOR
-
-
M:07
Ase Ultra / SAKO SWEDEN
-
-
A:10
Atv Sweden
ATV Sweden AB bedriver marknadsföring och försäljning av ATV maskiner. Bolaget har därtill ett brett
sortiment av tillbehör för olika miljöer.

Bolaget är för närvarande verksamt i Sverige, Norge, Finland, Danmark samt Polen och har en
marknadsdominerande ställning i samtliga länder.

Bolaget har exklusiva rättigheter till flera varumärken bland annat CF MOTO, CECTEK, SMC, ALLOYCRAFT, HIDEA, SILENCE, SUPER SOCO och
BLACK WOLF.
M:09
Avant
-
-
J:04
Avanza Kayak
Specialist på hopfällbara och uppblåsbara kajaker och kanoter samt outdoor produkter. Representerar uppblåsbar fiskekajak och kanot från Gumotex.
P:12
B & R Hunting
Hunting worldwide
D:27
B-Bark Hundpejl/Hunting Assistance
-
-
D:02
Back on track
Led-muskelskydd av keramisk textil för både hund och människa. Minskar muskelstelhet och ökar blodcirkulation för en snabbare återhämtningsprocess efter skada eller ansträngning.
I:15
Badlands / NORDIK DISTRUBITION
-
-
A:13
Baschieri & Pellagri/SAKAB
-
-
D:06
Bayer AB, Animal Health
Drontalserien - Enkel avmaskning för hund och katt.
Seresto - Ett långtidsverkande
fästinghalsband för hund och katt
I:36
Bearplay
-
-
B:17
Benelli / SAKO SWEDEN
-
-
A:10
Beretta / SAKO SWEDEN
-
-
A:10
Berkley / ABU GARCIA
-
-
P:42
Berras Jakt och Fiske
-
-
P:11
Bil & traktorservice
Bil och Traktorservice startades i Enstaberga 1968 som ett enmansföretag inriktat på reparationer av bilar och traktorer.Sedan 1971 är företaget återförsäljare av John Deere Lantbruks- och grönytemaskiner. 1972 flyttade företaget sin verksamhet till sina nuvarande lokaler i Stigtomta. I början av 2000-talet startade företaget sin expansion i Stockholmsområdet och en filial öppnades i Upplands-Väsby. Våren 2012 expanderade verksamheten i Uppland och filialen flyttades till Uppsala. Våren 2013 öppnade vi dörrarna i Västmanland och Dalarna med eftermarknadsanläggningar i Västerås och Hedemora.
Bil och Traktorservice har gått från att vara ett enmansföretag till att bli en av landets största John Deere återförsäljare med en omsättning 2017 på närmare 400 miljoner kronor.
M:05
BJÖRNHUNDSKLUBBEN
Svenska Björnhundklubben är en rasklubb som arbetar med att förbättra och föra den Karelska Björnhunden framåt. Enligt gällande stadgar är klubbens ändamål att verka för att bevara och utveckla den Karelska Björnhunden till en sund och bra jakthund. Samt att genom lämplig upplysningsverksamhet sprida kännedom om Karelsk Björnhund och dess användning. Klubben förverkligar sitt syfte genom att i samarbete med Svenska Älghundklubben lämna anvisningar i avelsfrågor, delta i de av Svenska Älghundklubben anordnade jaktprov, spårprov, utställningar m m.
I:68
Black Wolf / ATV SWEDEN
-
-
M:09
Blaser / NORMARK
-
-
D:15
Bokförlaget Settern
Sveriges ledande förlag inom Jakt- Fiskelitteratur.
Strax 40 år i branchen
H:30
BONIBAITS
-
-
Betesbyggartältet
Borgs Motor AB
Vi är importör och generalagent för Crestliner och Starweld sportfiskebåtar. Vi firar 100år med massor av specialerbjudanden på båtar, motorer och tillbehör.
P:28
Breda/SAKAB
-
-
D:06
Browning
-
-
B:36
Burris / SAKO SWEDEN
-
-
A:10
BÄCKHAGA KONSERVATOR AB
-
-
D:21
Carlsmans / KGK MOTOR
-
-
M:07
Castellani/SAKAB
-
-
D:06
CCI
-
-
B:30
CECTEK / ATV SWEDEN
-
-
M:09
Centerpartiet
Centerpartiet står för närodlad politik och ett nytt ledarskap för Sverige. Vi vill ha ett grönt, tryggt och företagsamt samhälle där du bestämmer mer över din vardag - var du än bor
R:10
CF Moto / ATV SWEDEN
-
-
M:09
Chevalier
-
-
B:26
CK Brunnen
-
-
J:23
Comstedt
-
P:42b
Craftsnus
-
-
F:04
CUERO DESIGN AB
Kasta inte skinnet efter en lyckad jakt i höst! Gör istället om det till en trofé som alla i din familj kommer tycka om. Efter 30 års erfarenhet i läderbranschen kan vi med stolthet ta ditt älgskinn och göra om det till en designfåtölj som du sedan får tillbaka. Kom och prata med oss i vår monter för mer information.
H:24
CZ / NORMARK
-
-
D:15
DAHLSTÖMSFLUGAN
-
-
Betesbyggartältet
Dealy
-
-
M:13
DECE Trade AB (/CANADA-pulkan)
CANADA-pulkorna är gjorda i en specialplast – HD Polyethen – som är en plast som är både ”slit- å slagtålig” å som tål både stark kyla och värme. De togs fram för att dra villebråd vid jakt. Men deras användningsområden har visat vara många – de kan användas till mycket i naturen, till att dra timmer, tamboskap i ladugårdar och beteshagar, foder ut i hästhagar å vilthägn, arbetsredskap ut i terrängen, skogsplantor vid plantering mm, mm, Givetvis kan de användas i ”hushållet” till att dra ved, forsla bort snö, grus å sten och mycket mer.
Den lilla pulkan, Klövviltspulkan CANADA är mycket lämplig vid både friluftsliv och isfiske!

CANADA-pulkorna är ”oslagbara” i skogsterräng och där vida överlägsna alla olika typer av hjulfordon. Deras unika front – rund och förhöjd – gör att de glider fram i skogen, runt stubbar och stenar, de flyter på mossar och de är som en bro över diken. På vägar ska dock hjulfordon brukas (för där ska inte pulkorna dras).
Pulkorna förhindrar köttförstöring vid dragning av skjutet vilt och de är hygieniska – viktigt då det ju är mat som dras fram!
Oavsett vad man drar fram så är det minst 10 ggr lättare att dra det i en CANADA-pulka än att dra det på backen!

I bifogade filer får ni litet mer information om de olika pulkorna ”Skogspulkan CANADA” och Klövviltspulkan CANADA samt förlängningsplattan ”Xtension” (som förlänger”Skogspulkan CANADA” till ett 3,5 långt ekipage).
J:34
DELTA OPTICAL
-
-
H:45
Det goda från Italien AB
-
-
P:62
Diana
-
-
D:22
Diana / GYTTORP
-
-
A:02
Dittdrag.se
-
-
P:10
Docter / NORDIK DISTRUBITION
-
-
A:13
H:31 H:36
Drömfiske I Jämtland Härjedalen
-
-
P:20
Dubarry
-
-
H:41
Dummies.SE
Dummies.SE
Shoppen för ett aktivt hundliv.
Här hittar du dummies och tillbehör för både hund och förare.
H:57
Eberlestock / NORDIK DISTRUBITION
-
-
A:13
EdgeFlyfishing
-
-
P:95
Edvardson
-
-
H:29
Ekbergs vilt
-
-
R:14
EM Dog & Hunting
-
-
I:37-I:39
Eos / GYTTORP
-
-
A:02
Eukanuba / TREE OF PETS
-
-
I:29
Ever Clean / TREE OF PETS
-
-
I:29
FABARM
-
-
A:11
FEDERAL
-
-
B:30
FIXPRODUKTER OU
-
-
H:32
Fladen Fishing
-
-
P:48
Focus Nordic
Focus Nordic är nordens största importör av kikare, allt från pocketkikare till stjärnkikare. Nightvision, Bild stabilisering, Fotografering genom kikare mm. Med varumärken som Celestron, Focus Sport Optics, Kenko, Kowa, Luna, Pentax. Kom förbi och ställ dina frågor om optik.
F:02
I:25
FOLKAKTIONEN NY ROVDJURSPOLITIK
-
-
J:11
Fondprodukter
Fondprodukter är en leverantör inom jakt, skytte och friluftssegmentet med varumärken som Bushnell, Hornady, Howa, Fabarm, Hatsan, Sig Sauer, Savage m.m.
A:11
Forest Jewel
-
-
F:09
Forshagaakademin
ForshagaAkademin är en fristående skola och kunskapscenter i Forshaga. Här finns spännande gymnasieutbildningar bland annat inom Jakt & Viltvård och Sportfiske. På skolan finns också yrkeshögskoleutbildningen Fiske- och jaktguide. På skolan går elever från hela Sverige och övriga Norden.

OM VILTVÅRDSGYMNASIET
Utbildningen för dig som är intresserad av jakt, viltvård, turism och företagande. Utbildningen är ett yrkesprogram baserat på naturbruksprogrammet. Det här är utbildningen där du får lära dig jakten som yrke och du provar på jaktmetoder efter olika slags vilt t ex älg, rådjur, hare och fågel. På schemat finns också bl.a. viltvårds- och skogsarbete, praktiskt skytte, motorsåg/röjsåg, styckning, hundträning och naturguidning.

OM SPORTFISKEGYMNASIET
Utbildningen för dig som har ett brinnande sportfiskeintresse och som vill arbeta med sportfiske, fiskevård, turism och företagande. Utbildningen är ett yrkesprogram och unik i sitt slag i Sverige. Under din gymnasietid får du lära dig alla typer av sportfiske. På schemat finns också kurser som fiske- och vattenvård, naturguidning, matlagning, företagande och biologi.

OM YRKESHÖGSKOLEUTBILDNINGEN FISKE-OCH JAKTGUIDE
Tvåårig utbildning för dig som vill jobba professionellt inom fiske- eller jaktguidning.
I utbildningen ingår kurser som sportfiskemetoder/fiskbiologi/vattenvård respektive jaktmetodik/viltbiologi/vapenteknik samt entreprenörskap, turismkunskap och företagsekonomi m.m. Skolan har ett nära samarbete med sportfiske- och jaktbranscherna.

Hälsa på i vår monter och prata spännande framtidsutbildningar med oss!
P:56
Franchi / SAKO SWEDEN
-
-
A:10
Fresh&Tidy / TREE OF PETS
-
-
I:29
Frisport
-
-
B:30
FUSION
-
-
B:30
Fähallen Jakt
-
H:25 H:26
G.O.P. AB
-
-
R:06
R:04
Gamo / NORMARK
-
-
D:15
Garmin
-
-
A:09 P:46 P:97
GasGas / KGK MOTOR
-
-
M:07
Geco / GYTTORP
-
-
A:02
German Gun Collectors Association
German Gun Collectors Association
Dedicated to the Preservation of the History of German Gunmaking

www.germanguns.com
germanguns.eu@telia.com
B:08
Gesta Jakttornsförsäljning
Vi säljer högkvalitativa jakttorn till mycket låga priser.

*Allt virke är FSC-certifierat
*Levereras som komplett byggsats med skruv och monteringsmanual
*Transport över hela Sverige

Läs mer på www.gestaab.se
J:03
GRIFFON FAUVE DE BRETAGNEKLUBBEN
-
-
I:54
GRS / NORDIK DISTRUBITION
-
-
A:13
GRYTHUNDKLUBBEN
Grythundklubben är en specialklubb inom Svenska Kennelklubben och grundades 1952. SGK verkar genom sina lokalklubbar som anordnar grytträningar och -prov vid egna eller privata anläggningar, utbildar grytdomare och -tränare samt arrangerar prova-på-dagar, jakter och grytläger för medlemmarna
I:77
Gåsjakt i West
-
-
B:17
Haenel / GYTTORP
-
-
A:02
Halla foder
Välkommen till Halla Foder.
Ett svensktillverkat helfoder anpassat efter din hunds eller katts alla behov, genom hela livet.
I:35
Handelsbanken
-
-
D:07
Hasken / GYTTORP
-
-
A:02
HATSAN
-
-
A:11
Hawke / NORDIK DISTRUBITION
-
-
A:13
Himalayan Wool
-
-
H:66
Hisun / KGK MOTOR
-
-
M:07
Hobie / KAYAKSTORE
-
-
P:40
Honda / KGK MOTOR
-
-
M:07
HORNADY
-
-
A:11
Hornart
-
-
I:03
HOWA
-
-
A:11
Humminbird / COMSTEDT
-
-
P:42b
HUNDTEST.COM
Test. Rehab samt träning på radiostyrda djur som Björn, Vildsvin samt Älg.
Bra för både hund och hundförare.
P:16
Hunter
Den traditionella bilden av jakt har ändrats. Idag är sporten så otroligt mycket mer. Vi som jagar gör det för att vi älskar naturen, månar om djuren och en bra matkultur. För oss är det ett sätt att leva, som sträcker sig långt bortom skogens gränser.

Därför är Hunter mer än bara jakt. Vi står för frihet, hållbarhet och gemenskap….
D:09
Hunting Dog Nature
-
-
H:56
Huntland
-
-
D:06
Huntway
Huntway ställer ut tillsammans med Jagdhund och XJAGD och visar och säljer jaktkläder för den moderne jägaren.
D:12
Hylte Lantmän
-
-
H:14
Hälsinge Hjortron
-
-
E:03
Härkila
-
-
A:27
Iams / TREE OF PETS
-
-
I:29
Interjakt Enköping
-
-
B:30
Interjakt Söderköping
-
-
B:30
Interjakt Uppsala
-
-
B:30
Interjakt Västerås
-
-
B:30
Intropris
-
-
H:08
Isuzu Sverige, Subaru Nordic
-
M:17
JACKSON HOLE ORIGINALS AB
-
-
F:16
Jaguargruppen
-
-
D:01
JAKTIA JÖNKÖPING
-
P:72
Jaktmagasinet Big Game
Sveriges första högkvalitativa jaktmagasin
Inspiration är vårt fokus och ihop med ett gediget journalistisk arbete ger vi läsarna de allra bästa jaktarrangemangen i världen såväl ur upplevelsesynpunkt som ur ett viltvårdande perspektiv. Varje fullmatat nummer av Jaktmagasinet Big Game innehåller högkvalitativa jaktreportage från världens alla hörn – från Afrikas savanner och Nya Zeelands berg till USA:s vidder och Sveriges skogar. Varje reportage guidar dig till den bästa jakten och de riktigt stora upplevelserna.
D:26
Jaktmarker & Fiskevatten
Jaktmarker & Fiskevatten är tidningen för jägaren som även gillar att fiska. Som prenumerant får du många spännande reportage från Sverige och övriga Norden. Tidningen testar de hetaste vapnen på marknaden. Vi presenterar läckra viltrecept och ger råd om vilken dryck du ska välja till viltmaten. Förutom de bästa tipsen om jakt och fiske får du massor med läsning om jakthundar, utrustning samt mycket mera.
B:09
Jakto
-
-
H:33
JAKTSPANIELS I SVERIGE (JiS)
Tävlingen "Skott och Apport"
En tävling för skytt och hund. 4 skott på lerduvor och 4 apporter som ska hämtas. Bäst prestation vinner.
Det kommer även bli uppvisningar av spaniels i arbete.
Skott och apport
JCR AUTOMOTIVE AB
Möt Sveriges första Multi-ATV med kapacitet för alla årstider, underlag, terränger och väderlekar. Tinger ATV är överlägsen framkomlighet för jakt, dessutom amfibisk för fiske.

Med extremt lågt marktryck på 110 g/m² finns det ingen ATV som är mer skonsam mot vegetationen, och med rå dragstyrka på 800 kg drar Tinger lätt hem alla byten.

Otroligt mässpris och provkörning där Tinger terräng-utmanar alla maskiner på mässan, om de törs ställa upp!

facebook.com/tingeratvswe 
se.tingeratv.com
J:08
JP Hästveda
-
-
F:12
JRC / ABU GARCIA
-
-
P:42
Jägarliv
-
-
H:20
Jägarnas Riksförbund
-
-
J:01
Kayakstore
-
-
P:40
KGK
-
-
M:07
Kinnekulle Trading AB
Maskeringsduk till jakttorn i olika färger samt jaktryggsäcken MyLagopus med integrerad vapenhållare är några av de produkter som vi ställer ut. Maskeringsduken är ett kostnadseffektivt sätt att maskera dina jakttorn och med signalfärgad duk ökar du även säkerheten vid jakt. Den norska jaktryggsäcken MyLagopus är speciellt utvecklad för krävande fjälljakt eller drevjakt där den integrerade hållaren för geväret avlastar armar och axlar.
Läs mer på www.maskeringsduk.se samt www.mylagopus.se
J:20
Kite Optics / BROWNING
-
-
B:36
KKC / NORDIK DISTRUBITION
-
-
A:13
Koi Kitchen
-
-
I:13
Kokatat / KAYAKSTORE
-
-
P:40
KOPOVKLUBBEN
Vi är en rasklubb som är ansluten till Svenska Kennelklubben (SKK) och Svenska Specialklubben för Drivande Vildsvinshundar (SSDV).
Vi verkar för rasens utveckling som vildsvinshund i Sverige. I arbetet ingår att ordna möjligheter till hägnträning,diplomtest, jaktprov, viltspår samt utställning. Dessutom är vår ambition att Kopoven även i fortsättningen ska vara en frisk ras. Det gör vi genom att tillhandahålla avelsråd till uppfödare och köpare av kopovhundar samt hjälp vid import.
I:52
KOREANSK JINDO
-
-
I:56
Lafayette
-
-
A:17
Lapua / NORMARK
-
-
D:15
Leica/SAKAB
-
-
D:06
Leupold / GYTTORP
-
-
A:02
Lifesaver / VENATIO
-
-
A:14
Ligconcept
-
-
F:08
Lightforce / NORDIK DISTRUBITION
-
-
A:13
LRF Ungdomen
-
-
L:02
Magnussons Petfood
-
D:02
Malco
vi säljer Japanska sågar Fisknät Knivar Diamantbrynen elrök och kallrök rökspån mm
H:49
Mamima AB
-
-
P:70
Marinsystem
-
-
P:24 P:89
Marocchi/SAKAB
-
-
D:06
MASTERVOLT SWEDEN AB
Batterier och laddning till alla fordon.
P:01
Mauser / NORMARK
-
-
D:15
Memira
Memira Ögonkliniker.
Lev livet utan glasögon och linser!
Välkommen till monter B:13 och ta del av vårt kostnadsfria erbjudande för att ta reda på om du kan behandla dina ögon. Undersökningen sker på någon av våra kliniker i Skandinavien Värde 450:-
B:13
MEOPTA
-
-
B:30
MeraDog
Mat för din jakthund! Torrfoder, våtfoder och kex samt andra tillbehör. Testa senaste nyheten - hundmat med vildsvinskött! Bli medlem i vår jägarklubb på plats!
I:27
Merkel / GYTTORP
-
-
A:02
Minn Kota / COMSTEDT
-
-
P:42b
Mitchell / ABU GARCIA
-
-
P:42
Moderaterna
-
-
R:12
Mojoboats
-
-
P:34 P:81 P:83
Monapulasafaris
-
-
D:25
Monster / TREE OF PETS
-
-
I:29
Native
-
-
P:18
Naturbokhandeln
-
-
F:03
Naturvårdsverket
-
-
H:06
Neverlost / GYTTORP
-
-
A:02
Nightforce / NORDIK DISTRUBITION
-
-
A:13
Nikon-Swehunt
-
-
F:01
Niroo
-
-
B:30
NIROO AB
-
-
B:30
NITESITE
-
-
B:30
Nitro Boats / Mojoboats
-
-
P:34 P:81 P:83
Nor-Lyx / Nordsec
Vi finns överallt!

I hemmet, jaktstugan, kontoret, föreningar och på andra funktionella platser som behöver säker förvaring av sina vapen i Nor-Lyx vapenskåp.

Under våra över 39 år i branschen har vi haft äran att arbeta tillsammans med massor av fantastiska kunder.
Vi erbjuder personlig service och hög kvalitet, med nöjda,
återkommande kunder som resultat.
A:23
Nordfarm
-
-
J:04
Nordic Gamekeeper
-
H:18
Nordik
-
-
A:13
NORDISK SAFARI KLUB
-
-
D:24B
Norica / GYTTORP
-
-
A.02
Norma / GYTTORP
-
-
A:02
Normark
-
-
D:15
OLD DAYS SAFARIS
-
-
Matservering vita stallet
ONDURI HUNTING SAFARIS
-
-
D:24
Origien / TREE OF PETS
-
-
I:29
Oxo Optik
-
-
H:34
Pakhunting
-
-
D:26
Paw of sweden
PAW of Sweden AB kan erbjuda dig produkter som gör ditt "hundliv" och jakt lite rikare. Produkter som lever upp till mottot: "Designade produkter för arbetande hundar och aktiva människor."
N:05
Penn / ABU GARCIA
-
-
P:42
Pinewood
-
-
A:16
Plano / NORMARK
-
-
D:15
PN jakt
Säljer vapen, kläder, elektronik samt andra tillbehör från alla kända varumärken så som Blaser, Härkila, Pinewood, Chevalier, Swarovski, Zeiss, Garmin, Icom, Lafayette, m.m.
H:03
Podium
-
-
B:30
Polaris
-
-
M:03
Pondusfoder AB
Svenskt färskfoder utvecklat för arbetande hundar!
H:55
POSAVSKI GONIC KLUBBEN
-
-
I:50
Prima Pet
-
-
I:01
PRIMOS
-
-
A:11
Prodog
Hundsport och Jaktartiklar, Rehabilitering och Friskvård.
Hitta produkter för jakt och hund. Vi har med oss bla draghundsprodukter så som selar, linor och kickbike, kyldynor och silverdukar för svalka, koppel och linor, balansbollar, skyddsvästar för hund, flåvagga, vapenvård, sikten m.m.
Kom in och prata vapenvård och friskvård/träning av din hund.
Missa inte våra fina erbjudanden.
I:21
Quadro / KGK MOTOR
-
-
M:07
RAM Mounts / VENATIO
-
-
A:14
Ranger Boats / Mojoboats
-
-
P:34 P:81 P:83
Rapala / NORMARK
-
-
D:15
Rebelcell / KAYAKSTORE
-
-
P:40
Red Ivory Safaries
-
-
D:24
Red Moose Oy
-
-
E:07
Redfield / GYTTORP
-
-
A:02
Remington / JAGUARGRUPPEN
-
-
D:01
Renault
-
-
M:10
Ribes
-
-
E:04
Rizzini/SAKAB
-
-
D:06
Roslagens Jakt och Vilt
-
-
D:02 P:44
Rottweil / GYTTORP
-
-
A:02
Royal Canin
Besök vår monter. Här kan du få tips på utfodring av din dräktiga tik eller jaktkamrat. Testa våra smarta energifoder och våra energitillskott. Båda bidrar till att din hund kan prestera lite extra.
H:07
RUAG Ammotec Sweden AB
Vi representerar Norma, Gyttorp, RWS, Rottweil, Geco, Merkel, Leupold, Mannlicher, Anschutz, Hausken,
A:02
Rubins Jaktprodukter
Försäljning utav egentillverkade hundkoppel och spårlinor.
H:35
RUNNARKOP OUTDOOR
Missa inte Nästa Generations 4x4 UTV's !
HiSUN Vector E1 ELEKTRISK UTV
• Upp till 70 km på en laddning
• Exceptionellt stark och kraftfull
• El driven, tyst och avgasfri
J:10
RWS / GYTTORP
-
-
A:02
Ryssbygymnasiet
RyssbyGymnasiet har gymnasieutbildningar inom jakt och viltvård m fl flera naturbruksutbildningar. Lång erfarenhet och en gedigen utbildning. I montern träffar du lärare och elever och får prata utbildning. Sommarläger för barn mellan 12 och 15 år.
O:03
Safari Club International
SCI är en internationell jägarorganisation med fler än 55.000 medlemmar. Royal Swedish Chapter (RSC) är den svenska delen med ett stort antal medlemmar som nätverkar inom utlandsjakt och viltvård. Vi reser, jagar, umgås och trivs! Kontakta oss för råd & tips inför utlandsjakten samt för trofémätning.
D:21
Safari Managment
-
-
D:26
SAKAB/HUNTLAND
-
-
D:06
Sako
-
-
A:10
Sako Sweden
-
-
B:30
Betesbyggartältet
Sanopharma
-
-
F:11B
Sauer / JAGUARGRUPPEN
-
-
D:01
Scandinavian Bowhunting
Specialbutik för Bågjakt och bågskytte med över 30 års erfarenhet. Vi för en rad produkter från välkända tillverkare.
O:04
Scandinavian Safe
-
-
H:10
Scandium
-
-
B:30
Scandivaian Medical solution
-
-
F:11
SCHWEISSHUNDKLUBBEN
-
-
I:76-78
Sebile / ABU GARCIA
-
-
P:42
SELLIER & BELLOT
-
-
B:30
Silverwood Chemical
-
-
I:07
Simway
-
-
F:06
SKF Svenska Kontinentala Fågelhundsklubben
SKF – Specialklubb för Kontinentala Fågelhundar är en paraplyorganisation för de raser och rasklubbar som inte ingår i Svenska Vorstehklubben. Inom vår specialklubb har vi idag sex rasklubbar och ett antal raser som ännu ej har någon rasklubb. Vi arrangerar jaktprov och utställningar med våra rasklubbars hjälp.
I:72-74
Skoda
-
-
M:15
Skogsluffaren
-
-
H:12
Skånejakt
Specialister på nattoptik samt värmeoptik. Generalagent för Yukon samt Pulsar i Sverige
H:19
SMC / ATV SWEDEN
-
-
M:09
Smidheda
-
-
I:18
Smäll
-
-
B:30
Solarplexius
-
-
H:76
Soundscope/Eartech Hörselkliniker AB
Testvinnaren Soundscope pro-tect iHunt är formgjutna hörselskydd för jakt. De formgjuts efter dina öron för optimal komfort och passform. Svaga ljud förstärks, trådlös medhörning för jaktradion samtidigt som du skyddar din hörsel. På Swedish Game Fair kommer vi att ha mässpriser och en legitimerad audionom i montern som gör avgjutningar av dina öron. Välkommen till monter B:10!
B:10
Spannfod
Medvetna konsumenter väljer svenskt!
Kom förbi vår monter och hämta gratisprov på Mästers hundfoder.
H:54
Sportfiskarna
-
-
Ungdomstorget
SSDV / Nivernaisklubben
-
I:48
SSRK
-
-
I:69
Stabilotherm
-
-
A:03
Staffans Vapen
-
-
B:22
Stalon AB
Stalon AB
Stalon jaktljuddämpare är marknadsledande vad gäller vikt, prestanda och kvalitet samt med
en minimal förlängning av pipan. Vår tillverkning genomsyras av precision, kvalitet och leveranssäkerhet. För att kunna garantera hög kvalitet och produkter som håller måttet
genomgår alla våra ljuddämpare grundliga tester innan de når slutkund.
Stalon Ljuddämpare distribueras idag över hela Europa via ett brett nätverk av återförsäljare. Fördelarna med att använda sig av ljuddämpare under jakt är många. Mynningsflamman
elimineras, rekylen minskar betydligt (speciellt på större kalibrar) och ljudet tas ned till en
mer behaglig nivå vilket är ett stort plus både för jägare och hund. Vi rekommenderar dock
att man alltid använder sig av hörselskydd. Kombinationen av hörselskydd och ljuddämpare
sänker ljudnivån till ett minimum.
Bakom produkterna står ett gäng härliga norrlänningar som är aktiva jägare och som har en
konstant strävan att förbättra och utveckla produkterna. Med ett genuint kunnande och en
toppmodern maskinpark vågar vi säga att vi producerar produkter i världsklass.
A:19
Steelfm, Klintens plåt
-
-
I:22
Steiner / SAKO SWEDEN
-
-
A:10
Steyr-Mannlicher / GYTTORP
-
-
A:02
Stockholm fiske och fritid
-
P:14
Stoeger / SAKO SWEDEN
-
-
A:10
Strasser / HUNTLAND
-
-
D:06
STÖVARTORGET Flera stövarraser
-
-
I:59
Superstar Lerduvor
-
-
B:24
Sureshot
Ficklampsfästen till de flesta Ljuddämpare och Kikarsikten på svenska marknaden.
H:22
Suzuki / KGK MOTOR
-
-
M:07
Svartrökarna
-
-
Svartrökarna
Svedea
Jakthundsförsäkring med fria besök hos FirstVet
Har du svenskt jaktkort och jagar med din hund? Då kan du teckna Svedeas prisvärda jakthundsförsäkring – helt anpassad för hundar som tränas för eller används i jakt. Fri flytträtt, slopad karens och fria besök hos den digitala veterinärkliniken FirstVet ingår. Är du medlem i Jägarnas Riksförbund får du dessutom 5 procent rabatt! Sveriges snabbaste och mest kompetenta skadereglering betalar du inget extra för.
I:10
H:46
Svensk Jaktvision
-
-
H:28
Svensk Mathantverk
-
-
E:02
Svensk Våtmarksfond
-
F:07
SVENSKA BASSETKLUBBEN
-
-
I:45
Svenska Bågjägarförbundet
-
-
H:72
Svenska Bössmakargillet
Svenska bössmakargillet är en ideell förening för vapenhantverkare med inriktning på jaktvapen. Gemensamt för medlemmarna är att de levererar vapenhantverk av hög klass och kvalité med funktion, estetik och säkerhet som ledstjärna. Svenska Bössmakargillets medlemmar tillsammans hanterar de flesta olika genre inom bössmakeri såsom stockmakeri, gravyr, byte av pipor, metallarbeten etc.
D:03
SVENSKA FINNSTÖVARFÖRENINGEN
-
-
I:57
Svenska försäljning AB
-
-
H:47
SVENSKA JÄGAREFÖRBUNDET
-
-
H:02
SVENSKA JÄMTHUNDSKLUBBEN
-
-
I:60
Svenska Kennelklubben
-
I:44-I:46
SVENSKA LAIKAKLUBBEN
-
-
I:70
SVENSKA PARSON RUSSELL KLUBBEN
-
-
I:73
Svenska Taxklubben/Sörml.Taxklubb
Svenska Taxklubben
www.taxklubben.org
I:53
Svenska trygghetslösningar
-
-
P:60
SVENSKA VORSTEHKLUBBEN
Tullgarnsapporten är en tävling för alla hundar.
En apport tävling i 3 delar, vattenapport med skott, uppflogsapport samt fri apport från apportrutan.
Utmana dina vänner och vinn fina priser, prisutdelning varje dag.
Varmt Välkomna önskar Svk Östra
Tullgarnsapporten
SVENSKA WACHTELHUNDSKLUBBEN
-
-
I:67
Sveriges Hundungdom
-
-
I:77
Sverigesvapenägareförbund
-
-
J:02
Svingott
-
-
E:06
Swarovski
-
-
A:12
Swedish Radio Supply
-
-
F:13
L:06
Swedsun Marketing
-
-
H:43
A:01
SÖRMLANDS DREVERKLUBB
-
-
I:49
TGC fishing
Världens smartaste beten? Över 600 beten i ett! Använd det som fungerar för stunden. Finjustera betet som du vill ha den. Fiska mer effektivt och spara Mycket pengar, tid, förvaringsplats och på miljön!
Betesbyggare
THE COUNTRYFISHER HB
-
-
Betesbyggartältet
Tikka / SAKO SWEDEN
-
-
A:10
Tord Wiksten event
-
-
I:17
Tornmakarna
WO-tornet är ett sektionsbyggt jakttorn som möte höga krav på kvalitet och hållbarhet. Tornet monteras på mindre än tio minuter, helt utan verktyg.
Tornmakarna AB producerar, marknadsför och säljer WO-tornet sedan 2015. Vi finns i Stockholm, Vedum i Västergötland samt i Hurva i Skåne.
J:19
Tracker
Hundpejl och kommunikationssystem för jägare.
B:11
Tranås Energi
-
P:68
Tree of pets
-
-
I:29
Trend Rehab
-
-
H:48
Trijicon / VENATIO
-
-
A:14
Trijicon / Venetio
-
-
B:30
Trofejakt
-
-
H:17
TSK/SAKAB
-
-
D:06
Tuskproof by Mikael Tham
-
H:27
TYSK JAKTTERRIERKLUBBEN
-
-
I:75
Tällmaskin
-
-
J:06
Ultracom
-
-
B:30
Upplevnu
-
-
P:38
Vallakåpan
-
-
P:70
Varpsund
Sveriges enda kompletta skjutbana.
Skjutbiograf, Sportingbanor, Älgbana, Inskjutningstunnel, Butik
D:02
VEHO bil
-
-
M:01
Venatio/Trijicon
-
-
A:14
Verisure
-
-
P:13
Vidilab
Ackrediterade trikinanalyser. Sveriges lägsta pris för Jägareförbundets medlemmar
E:08
VIT ÄLGHUNDSKLUBB
-
-
I:58
Volkswagen
-
-
M:12 OFFICIAL CAR SGF 2018
Vom Hundemat
-
-
H:40
Vortex Optics / NORDIK DISTRUBITION
-
-
A:13
Walko
-
-
Mat-Foodcourt
Warne / NORDIK DISTRUBITION
-
-
A:13
Widforss
-
-
D:50
William Safaris
William Safaris säljer jaktresor över hela världen till enskilda
jägare samt grupper sedan 1986. Sedan dess har vi skaffat oss rykte för
ärlighet, kvalité och service. Dessutom representerar våra arrangörer
det absolut bästa när det gäller organisation, jaktledning och
vilttillgång. På en jaktresa är upplevelserna många och på vår
jaktmeny finner du jaktresor av alla slag och i flera prislägen – för
olika önskemål och med varierande innehåll. Vi på William Safaris
sätter dig i fokus och ser till att du som jägare får dina
förväntningar uppfyllda.

Väl mött i vildmarken!
D:21
Winchester / BROWNING
-
-
B:36
WT-Metal
Med ett gediget urval av modeller och utrustningsalternativ kan vi erbjuda hundkärror, moduler och bilburar för allas behov. Med så väl flexibilitet i storlek och utförande, tillverkas våra produkter efter era önskemål med hundarnas behov och säkerhet i fokus
B:38
XXL Sport och Vildmark AB
Vår affärside är enkel: Stort urval, kända varumärken och Xtra Xtra Låga priser!
XXL kommer göra premiär på Swedish Game Fair och slår upp en Pop-Up butik med helt råa mässpriser på mänger av produkter!
Leverantörer som Vortex, BSA och Gerber kommer dessutom deltaga under helgen!
D:19
Yamaha Motor Europe N.V.
Njut av fritiden!
I över 50 år har Yamaha Motor genom kreativitet och entusiasm arbetat för att via våra produkter sprida glädje och förgylla fritiden och arbetet för våra kunder.

Från motorcyklar till terränghjulingar, från utbordare till snöskotrar, vi erbjuder teknologi som gör det möjligt att ha maximalt roligt på vatten och på land. Oavsett vad du gillar bäst så är det dina fritidsaktiviteter eller arbete det handlar om.
Yamaha ATV har en lång och framgångrik historia. Vi är det ledande märket sedan mitten på 80-talet. Våra 60 ATV återförsäljare finns I alla delar av landet. Besök vår hemsida för mer information.
M:11
Zeiss
-
-
A:08
Zodiac
-
-
F:9B
Älvdalens utbildningscentrum
Jaktgymnasiet Älvdalen
Utbildning på riktigt
Upplevelser för livet
O:07
Öknaskolan
På Öknaskolan läser 240 elever naturbruksprogrammet och kan välja mellan Djur, Lantbruk, Trädgård, Häst och Jakt & Viltvård. Vår jakt och viltvårdsutbildning ger dig stora möjligheter att arbeta inom det moderna viltbruket i framtiden. Som elev hos oss får du mycket goda kunskaper inom allt från viltförvaltning, jaktmetoder, vapenhantering till ekologi och hundkunskap. Du deltar i det dagliga arbetet tillsammans med våra viltmästare som har lång erfarenhet inom yrket.

Vi har tillgång till 5400 ha jaktmark, varav 4500 ha i närområdet. Här ingår också 700 ha fiskevatten som eleverna har tillgång till. På våra marker finns 6 klövviltarter. När du läser hos oss har du möjlighet att jaga på våra marker under fritiden.
O:01
ÖSTSVENSKA BEAGLEKLUBBEN
-
-
I:47
Go to top